O podjetju.

Podjetje Regina transport in storitve d.o.o. s skrajšanim imenom Regina d.o.o., s sedežem v Slovenj Gradcu, je podjetje z večletnimi izkušnjami v mednarodnih prevozih in prevozih blaga po Sloveniji. Direktor in ustanovitelj podjetja gospod Čas Marko, se je z prevozništvom začel ukvarjati že leta 1987 pod nazivom Avtoprevozništvo Marko Čas s.p., nakar je dejavnost leta 1992 zaprl in se zaposlil kot voznik tovornega vozila pri drugem zasebniku. Njegova življenjska pot, znanje in želja po ustvarjanju pa so ga premagali in leta 2001 se je zopet odločil za samostojno pot pod nazivom Avtoprevozništvo Marko Čas s.p.. Zaradi velike ponudbe dela in povpraševanja je razširil svoj vozni park iz enega vozila na dva, nato na tri vozila, danes pa vozni park šteje vsega deset vozil. Z dnem 1.4.2007 je podjetje spremenilo naziv iz Avtoprevozništvo Marko Čas s.p. v podjetje Regina transport in storitve d.o.o.

Razvoj podjetja je rezultat trdega dela, jasnih razvojnih ciljev vseh zaposlenih, ki strmijo k stalnemu napredku in zagotavljanju kakovostnih prevoznih uslug naročnikom.

Z mladostno inovativnostjo, znanjem in iznajdljivostjo pa se nam je uspelo uveljaviti tako v domačem, kot tudi v mednarodnem prostoru. Prioritetni načeli podjetja sta hitrost in zanesljivost v organiziranju prevoza blaga.

Vsa vozila v podjetju Regina d.o.o., so jumbo prikoličarji namenjeni za prevoz volumenskega tovora (volumen vozila 120 m3), kajti podjetje se uveljavlja predvsem na področju prevozov volumenskega blaga. Podjetje ima dobro vpeljan prevozniški posel, saj kar 70% prevozov opravlja redno za stalne ne pogodbene stranke, ostalih 30% pa obsega iskanje prevoza blaga pri drugih strankah oziroma s pomočjo borze tovorov (npr. TimoCom).

Danes podjetje Regina d.o.o. vzdržuje redne uvozne in izvozne linije z vsemi evropskimi državami in tudi državami bivše Jugoslavije. Dnevne zveze vzdržuje z Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo in Srbijo. Bistvena prednost dnevne zbirne linije je v dinamiki odprem in hitrosti dostav, ki se ji pridružuje možnost spremljanja gibanja pošiljk v izvozu preko interneta. Pri organiziranju cestnega transporta v mednarodnem prometu sta osnovni vodili podjetja hitrost ter zanesljivost. Prav tako pa podjetje ne zanemarja varnosti in ekologije. Cestna vozila podjetja so opremljena s CVS sistemom, ki omogoča spremljanje lokacije in statusa pošiljk v vsakem trenutku.

Kontaktni podatki

REGINA transport in storitve d.o.o.
Pod Graščino 2
Davčna št.: SI40626164
Matična št.: 1533592000
Telefon: (+386) 031 708 810 Faks: 02 88 45 682 Splet: https://regina-transport.si

Boniteta odličnosti

Najdite nas na Facebook

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...